Problems, need help? Have a tip or advice? Post it here.
7 posts Page 1 of 1
Hey everyone, thanks for your time. After installing Couch and logging into the log in page, it directs me the admin page but as the HTML source code. Here's my example, it shows the below code instead of an actual webpage. What can I provide or do to fix this? If I take this code and save it as index.html, the webpage will load when navigating to it. THANKS!

Code: Select all
<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta charset="utf-8"/>
    <meta content="width=device-width, initial-scale=1, minimal-ui" name="viewport"/>
    <meta content="IE=edge" http-equiv="X-UA-Compatible"/>
    <meta content="noindex" name="robots"/>
    <title>Admin Panel</title>
    <link href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/admin/main.css?v=20170114" rel="stylesheet"/>
    <link href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/mcustomscrollbar/mcustomscrollbar.css?v=20170114" rel="stylesheet"/>
    <link href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/magnific-popup/magnific-popup.css?v=20170114" rel="stylesheet"/>

   
    <style>
            </style>

    <script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/svg4everybody.min.js?v=20170114"></script>
    <script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/includes/jquery-3.x.min.js?v=20170114"></script>
    <script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/admin/main.js?v=20170114"></script>

   
    <link href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/admin/images/favicon.ico" rel="shortcut icon"/>
</head>
<body>
       
    <div id="sidebar">
        <button class="tt" data-placement="right" id="sidebar-toggle" title="Toggle Sidebar" type="button"><svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#menu"></use></svg></button>
        <div id="menu-wrap">
            <a href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/" id="logo-wrap">
    <img
        id="logo"                src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/admin/images/couch_dark.png"
    /></a>
            <div class="btn-group" id="menu-btns">
                <a class="btn btn-alt btn-menu" href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/login.php?act=logout&nonce=d7984873bac332f8f9ed73b84c2c2657&redirect=https%3A%2F%2Fhiddenwebpage.com%2Fbeta%2Fcouch%2F"><svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#account-logout"></use></svg></a>
                <a class="btn btn-alt btn-menu" href="https://hiddenwebpage.com/beta/" target="_blank"><svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#magnifying-glass"></use></svg></a>
                <button class="btn btn-primary btn-menu" type="button"><svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#menu"></use></svg></button>
            </div>
        </div>
        <div id="menu-content">
            <div class="sidebar-txt" id="sidebar-top"><p>Hello <a href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/?o=users&q=edit/737ef058c0cbaa8ddaf2fc070f54e877/1">aeowon</a></p></div>
            <div id="scroll-sidebar">

                <ul id="nav">
           
                       
            <li class="nav-heading collapsed">
                <button class="nav-heading-toggle" data-id="_templates_" type="button">
                    <span class="nav-heading-btn"></span>
                    Templates                </button>
            </li>

            <li class="nav-group" style="display: none;">
                <ul>
                                </ul>
            </li>
                   
                       
            <li class="nav-heading">
                <button class="nav-heading-toggle" data-id="_modules_" type="button">
                    <span class="nav-heading-btn"></span>
                    Administration                </button>
            </li>

            <li class="nav-group">
                <ul>
                                    <li>
                        <a class="nav-icon " title="users" href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/?o=users&q=list">
                                                            <svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#person"></use></svg>                                                        <span class="nav-title">Users</span>
                        </a>
                    </li>
                                </ul>
            </li>
            </ul>

                                    <div id="nav-links">
                        <a href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/gen_dump.php">Download Dump</a>
                                            </div>
                            </div>
            <div class="btn-group" id="sidebar-btns">
                <a class="btn btn-primary" href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/login.php?act=logout&nonce=d7984873bac332f8f9ed73b84c2c2657&redirect=https%3A%2F%2Fhiddenwebpage.com%2Fbeta%2Fcouch%2F" id="log-out"><svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#account-logout"></use></svg>Log Out</a>
                <a class="btn btn-primary" href="https://hiddenwebpage.com/beta/" id="view-site" target="_blank"><svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#magnifying-glass"></use></svg>View Site</a>
            </div>
            <div class="sidebar-txt" id="sidebar-bot">
                <p>
                                    <a href="http://www.couchcms.com/">CouchCMS Version 2.0 (20170114)</a>
                                </p>
            </div>
        </div>
    </div>

    <div id="scroll-content">
        <div id="header">
            <div id="header-inner">
                <div class="btn-group">
    </div>
                    <h1 id="header-title">Welcome</h1>
            </div>
            <ul id="tabs">
    </ul>
        </div>

        <div id="content">
                        <div class="alert alert-info alert-icon">
            <svg class="i"><use xlink:href="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/assets/open-iconic.svg#info"></use></svg>   
   
    No templates are being managed by the CMS</div>        </div>
    </div>

<script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/mcustomscrollbar/mcustomscrollbar.min.js?v=20170114"></script>
<script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/bootstrap.min.js?v=20170114"></script>
<script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/magnific-popup/magnific-popup.min.js?v=20170114"></script>
<script src="https://hiddenwebpage.com/beta/couch/theme/_system/includes/toastr.min.js?v=20170114"></script>

<script type="text/javascript">
    //<![CDATA[
        //]]>
</script>
</body>
</html>
Hi Aeowon,

I think if you were to add a template to the system (i.e. register a PHP template), that would resolve the problem.

That said, this is the second such report I have had about this problem.
I'd really like to study it a little more deeply but cannot replicate it on my system.
So would it be possible for you to allow me FTP+Couch access to your setup?
Please PM me the creds if yes.

Thanks.
I don't quite understand what the process would be for registering a phh template..

Will PM you.
Thanks.

I don't quite understand what the process would be for registering a phh template..

I meant adding 'index.php, or 'blog.php' or 'about-us.php' to the system as described in the tutorial.
Currently your setup is not managing any template. Once you add one, the problem should go away.

Please try it and let me know.
I'll take another stab at it and will report back. Still a little confused. Thanks for your time!
:D
Don't see a way to edit my previous posts on mobile but reporting back to say I figured it out. Used the about me page as the base template and transferred over my code. Thanks for the help KK!
The same problem reported later by another user was tracked to the utf8 encoding of config.php file -
viewtopic.php?f=4&t=11089&p=28807#p28807
7 posts Page 1 of 1

Who is online

In total there are 7 users online :: 0 registered, 0 hidden and 7 guests
(based on users active over the past 5 minutes)

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests